Wat onze klanten zeggen:

“Samen met Diego zijn wij aan de slag gegaan om een toekomstvisie voor ons team te formuleren. We begonnen met een goed verzorgde en leuke warming-up, waarin ook ons teamgevoel in centraal stond. In de middag lag de nadruk op de toekomst en hoe wij dit zien. Het was inzichtelijk en bovenal heel leuk. Het resultaat een prachtig model van onze toekomstvisie. Doordat het visueel is en je het samen ‘als team’ bouwt, hebben wij een stevige basis gelegd en gaat het ons helpen bij het realiseren van onze visie. Diego begeleidt dit met veel enthousiasme, onderbouwd met quotes voor nog meer inspiratie en inzichten en hij houdt je scherp bij de les.”

 

HR Consulting Team, RvdB

“Als manager vond ik het erg leuk en waardevol om te ervaren hoe openhartig iedereen zijn/ haar interesses en ervaringen deelden. Het heeft de band in ons team versterkt.”

A. Van Huizen – BI Manager Strategy & Insights, Liberty Global

“De training was goed opgebouwd, van de warming up tot en met het echt uitwerken van een lastige case. Het was een echte hard fun sessie en aan het einde raakte ik ook wel echt mentaal op, diego was een goede sparringspartner. De documentatie achteraf is heel fijn en super volledig. 

De training was superfijn! Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en ervoor gezorgd dat ik weer op de juiste koers verder kan. Zeker een aanrader!”  

D. Luijten – Art Director

“Ik heb de training als zeer fijn ervaren. Diego is zeer goed in wat hij doet, hij stelt de juiste vragen en luistert ook enorm goed. Hierdoor zijn we tot een aantal inzichten gekomen, die ik zelf niet had verwacht, maar ik mijzelf erg goed in kan vinden. Er is werk aan de winkel! Daar ben ik door middel van deze sessie achter gekomen.”

 A. Rattu – HR Operations & Privacy Lead, Just Eat TakeAway

“Ik vond het superrr leuk. Heb mijn blinde vlek gevonden het heeft mij meer inzicht over mijzelf gegeven”

W. Bakker – Corporate Account Manager B2B, VodafoneZiggo

“Leuke sessie! Diego is vriendelijk en heeft dit professioneel gefaciliteerd. Heel mooi wat er voor antwoorden van nature ontstaan als je met diego zijn coaching en mantra ‘hands on the bricks’ de vragen beetpakt. Een hele mooie ervaring, het werkt namelijk echt!”

R. de Groot – Senior Strategy Consultant

“Het was een erg leuke training, diego is een enthousiaste facilitator, daarnaast ook inlevend en motiverend. Diego komt met goede vragen en voorbeelden en houdt rekening met hoe mensen zich voelen. De methode is erg leuk en werkt echt goed!”

B. Aarts – Freelance Branding & Communication Creative

“Ik vond het echt een geweldige ervaring: inspirerend, heel goed begeleid, goede info, fijne sfeer, heel professioneel. De tijd vloog echt voorbij. Het was ook gewoon heel leuk om te doen.”

J. Schrijver – Oprichtster Wandering Minds

 “Ik ben verwonderd  en positief verrast over de diepgang en inzichten die ik met de sessie heb verkregen en de concrete doorwerking daarvan. De opbouw heeft een stevig fundament voor mijn bedrijf gelegd, door het denken met je handen komt je bedrijf en strategievoering tot leven. Op deze manier duik je er echt in en wordt inzichtelijk waar zaken aangescherpt kunnen worden.

Diego stelt diepzinnige vragen waar je niet omheen kunt en aanschouwt je bedrijf met een heldere blik.

Mega dank! Ik kan elke business owner aanraden om zijn of haar bedrijf via lego serious play olv. Diego eens grondig door te lichten en fundamenten te versterken.”

R. Nauta – Oprichtster Rose Nauta

ONZE PROJECTEN

B. Aarts Freelance Creative

Rose Nauta

Strategie sessie

Doel:
Real-time strategie sessie, voor het ontwikkelen van ‘Simple Guiding Principles’ en het in kaart brengen van stakeholder engagement

Methode:
Verkennen en uitdiepen van de ‘core identity of the enterprise’, het in kaart brengen belangrijke stakeholders, de onderlinge relaties en de aard van deze relaties, gericht op zakelijke groei.

LEGO SERIOUS PLAY teambuilding

Rvdb hr-consultancy 

Teamsessie

Doel:
Verkennen en formuleren van een gezamenlijke toekomstvisie voor het HR-consulting team

Methode: 
Verkennen van hun team life – spirit & emotions. Waar staan zij als team vandaag de dag, waar streven zij naar en wat zit daar tussenin. The Spirit of ‘The Present’, The Spirit of ‘Yet to Come’ en ‘The Gap’.

 

WaveYourBrand

Creative animation studio

Strategie sessie

Doel:
Strategie sessie gericht op bedrijfsgroei, het formuleren van een toekomstvisie en het in kaart brengen van het stakeholders landschap.

Methode:
Verkennen en uitdiepen van de enterprise ‘core en future identity’. Het in kaart brengen van het huidige zakelijke landschap en zichtbaar maken van de relaties en hun natuurlijke aard. Gericht op het verkennen van mogelijkheden voor zakelijke groei.

B. Aarts Freelance Creative

B. Aarts

Professional sessie

Doel:
Hoe positioneer ik mijzelf als freelance creative? 

Methode:
Verkennen en uitdiepen van verschillende bedrijfsindentiteit aspecten.

LEGO SERIOUS PLAY teambuilding

professional x

Professional sessie

Doel:
Het kanaliseren van ambities

Methode:
Verkennen en uitdiepen van de: core identity, aspirations & intrinsic leadership style.

Wandering Minds Logo

Just eat takeaway.com

Professional sessie

Doel:

Verkennen van een toekomstambitie

Methode:
Verkennen van wie ben ik? Waar geef ik om? Waar wil ik naartoe en waar sta ik nu? 

  Liberty Global

  Teamsessie

  Doel:
  Discovering Team Dynamics – introductie en kennismaking met nieuwe teamleden

  Methode:
  Wie ben jij? Wat vind jij belangrijk in een samenwerking? Wat wil jij dit jaar bereiken?

  Vodafone Ziggo logo

  Vodafone Ziggo

  Professional sessie

  Doel:
  Verkrijgen van meer inzicht en de richting voor persoonlijke groei

  Methode:
  Verkennen van de drie vormen van eigen identiteit, core, external, aspirational.

  Wandering Minds Logo

  Wandering Minds

  Professional sessie

  Doel:
  Wat is mijn Waarom? Waarom doe ik wat ik doe? Formuleren van jouw ‘Why’ statement

  Methode:
  Het doorgronden van belangrijke persoonlijke verhalen op zoek naar materiële en emotionele thema’s.